Ναι καλά διαβάζετε, δεν είναι τυπογραφικό. Το blog αυτό εχει και gourmet συνταγές. Τι μας περάσατε, τίποτα βλάχους??
Χρόνος προετοιμασίας: 5-10λεπτά
Χρόνος ψησίματος : 0 λεπτά
Συνολικός χρόνος : 10 λεπτά
Υλικά
1 Μαρούλι
1 μέτριο αχλάδι, χωρίς το κουκούτσι προφανώς
40 γρ. καρύδι τριμμένο , αλλά όχι πολυ
50 γρ. φέτα (είπαμε goumet , αλλά να το σπάσουμε και με κάτι βλάχικο, να το πάρει ο μικρομεσαίος ο πελάτης)
40 γρ. παρμεσάνα
Για τη σάλτσα
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
2 κουταλάκια μουστάρδα
2 κουταλιές ξύδι από κρασί (τώρα άμα έχετε μόνο ξύδι ΤΟP, δε πειράζει)
1 κουταλάκι ψιλοκομμένο σχινόπρασο (εκτός άμα έχετε δικό σας μπαξέ, αμφιβάλλω αν θα βρείτε γι'αυτό μπορείτε και να μη βάλετε)
Βήμα 1
Βάζετε τα υλικά για τη σάλτσα (dressing, αφού κάναμε τη στροφή στο gourmet) σε ένα βαζάκι και το κουνά τε σαν να φτιάχνετε φραπέ χωρίς χτυπιτήρι
Βήμα 2
Κόβετε το μαρούλι, όχι πολύ μικρά κομμάτια και το αχλάδι σε μακρόστενα κομματάκια
Βήμα 3
Τα ρίχνετε όλα σε μια γαβάθα και αφού ανακατέψετε ρίχνετε και τη σάλτσα
Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου