Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Γλέντι στου Obama



Έκανε γλέντι ο Ομπάμα γιατί λέει βγήκε πρόεδρος. Και δώσ’ του κρασιά και δώσ’ του μεζεκλίκια, αλλά γλέντι χωρίς νταούλια γίνεται; Όχι. Μόνο στου Αστερίξ το χωριό. Γι’ αυτό, φωνάξανε και τους μουσικούς με τα βιολιά τους, τα λαγούτα τους, τα σαντούρια, με τα όλα τους τέλος πάντων. Βέβαια εκεί που θα περίμενε κανείς να έχουν φέρει τους
Slipknot, τους Killswitch Engage, τους Nile ή τέτοια μεγάλα ονόματα, είδαμε κάτι Will I Am, κάτι Σακίρες, κάτι Μπιγιονσέδες (η οποία, σύμφωνα με το αρχείο του Μέταλ Τάκου ήταν και στο γλέντι του Μπους το 2001, ως Ντέστινηζ Τσάηλντ –σε διπλό ταμπλό η κυρία-) και κάτι μαύρες σόουλ τραγουδίστριες. Όλα ωραία είναι αρκεί να γίνεται κέφι. Οι πιο μέταλ μουσικοί που εμφανίστηκαν τέλος πάντων ήταν οι Γιου Του και ο Μπον Τζόβι (αλλά με πολύ γκέι τραγούδι).
Ας πάμε όμως πίσω μερικά χρόνια, 4 στην προκειμένη περίπτωση. Εμείς λοιπόν ήμασταν μαθημένοι αλλιώς. Γιατί ο
George Bush (ο Γιώργος ο Θάμνος), σε αντίθεση με τον Barack Obama (μα τι γλώσσα είναι αυτή…) στη δεύτερη εκλογή του είχε στήσει ένα γλέντι, που ούτε στον Παπαδόπουλο και στον Άκη Παυλόπουλο μαζί δεν τα βλέπουμε αυτά τα πράγματα. Είχε καεί το πελεκούδι. Εκεί είχαν πάει μοντέρνα και πιο σκληρά συγκροτήματα να πούμε. Είχαν πάει οι Three Doors Down (Τρεις πόρτες κάτω), οι Fuel (Τα Καύσιμα) και τέτοια.
Δε θα πω άλλα όμως γιατί δεν του αρέσει του Μέταλ Τάκου να μπαίνει στα χωράφια της πολιτικής. Εξ άλλου ποιος είναι ο Μέταλ ο Τάκος μπροστά σ’ αυτά τα τέρατα ηθικής και τιμιότητας, τους πολιτικούς (οπ, μου ξέφυγε όμως η σποντούλα). Τέλος πάντων, εγώ ήθελα να δείξω τις ακόλουθες φωτογραφίες και απ’ αυτές καταλαβαίνετε και μόνοι σας πως γλεντάει ο καθένας. Όλα αυτά εισαγωγή ήταν. Άμα θέλετε μην τα διαβάζετε καν (νωρίς το είπα).

Dimis Trolakoudis






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απ'όλα τα γλεντια παντως ψηφιζω των μπαρμπάδων πανω πανω,δωσμου κλαρινο και παρε μου την ψυχη

gorgopotamos είπε...

Ρε συ, που βρήκες αυτή τη φωτογραφία; Αυτό είναι ο Κώτσος ο Χαλκιάς ο κοντοχωριανός μου! Από τη Βούρμπιανη είσαι;