Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

KISS CONDOLEESA















Όπως ξέρετε οι ΚΙΣΣ (ΦΙΛΙ), ένα από τα μεγαλύτερα (σε ηλικία) συγκροτήματα επισκέφτηκε για μια συναυλία τη χώρα μας (Ελλάδα). Αυτό που ίσως δε ξέρετε είναι ότι μετά από τη φανταστική αυτή χώρα, πήγαν που λέτε?? Στη Σουηδία. Και το κακό δε τελειώνει εδώ. Τα ΙΕΡΑ αυτά ΤΕΡΑΤΑ της hard rock,heavy metal (???), glam metal σκηνής έκαναν κάποιες συναντήσεις. Νέα παιδιά είναι, βράζει το αίμα τους, αν δεν κάνουν τώρα τις ψαχτικές τους πότε θα τις κάνουν κάνουν? Ε? Σας ρωτάω, να μου απαντήσετε.
Εκει λοιπόν που ήταν στη σουίτα τους (οτιδήποτε λιγότερο δεν θα αξίζε στους ΚΙΣΣ) και υποδεχόντουσαν τον έναν μετά τον άλλον, τσουπ και μια κοντή Λίζα. Τι έγινε ρε παιδιά (τρόπος του λέγειν), τους λέει. Ήμουν εδώ για μια συνάντηση για το Ιρακ μωρέ και αφού βρήκα πατριωτάκια είπα να περάσω να πιούμε εναν Jack. Κουβέντα στη κουβέντα μπήκε και στο θέμα. Έχω ακούσει, τους λέει ότι παίζει ένας στρατός δικός σας, KISS ARMY θαρρώ τον ελένε. Και επειδή ο US Army παίρνει σιγά σιγά εκεί κάτω στην Αραβία είπαμε μήπως θέλετε να συμβάλετε.
Τώρα βέβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Να τη καλέσανε οι ίδιοι οι ΚΙΣΣ γιατί φημολογείται ότι ψάχνουν και πέμπτο άτομο για το νέο τους CD για να χτυπάει το ντέφι και κάνει και κανα δεύτερο τρίτο δωνητικό. Και επειδή κανείς δε δέχεται να βάφτεί είπανε να πούνε στην κοντή Λίζα που φέρνει από φυσικού της σε τέρας.

Αυτά για σήμερα και στην Υγειά των ροκάδων με πραγματική ροκ νοοτροπία. Γι'αυτό πάρτε και το από κάτω βιντεάκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: