Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

AC/DC + Wal mart = ????

Όλοι(???) ξέρετε την αλυσίδα αμερικάνικων πολυκαταστημάτων wal mart (γολ μαρτ). Και όσοι δε το ξέρετε (άξεστοι βλάχοι, τσ τσ) καλά θα κάνετε να δείτε το επεισόδιο 809 southpark (ή δείτε το από κάτω βιντεάκι ή δείτε όλο το επεισόδιο εδώ) για να το μάθετε. Και επειδή εγώ ρε μιλάω με ντο-κου-μέ-ντα δείτε τα παρακάτω για να καταλαβέτε:
http://www.walmart-blows.com/
http://walmartsucksorg.blogspot.com/

Ε λοιπόν αυτοί οι αυστραλοί(?) γερόλυκοι της ροκ, μέταλ (ή ροκ εν ρολλ όπως δηλώνουν οι ίδιοι)(τους οποίους παρεπιπτνοντος εκτιμάμε) βγάζουν νεο σιντι (CD). Και αποφάσισαν άκουσον άκουσον τώρα, να μη το πουλάνε όλα τα μαγαζιά αλλά μόνο το wal mart. Ε είπαμε ρε παιδιά, για ολόκληρους AC DC μιλάμε δε μπορεί να πουλιέται όπου να ναι το σιντί τους. Εδώ μιλάμε για άλλο επίπεδο ασφάλειας. Δηλαδή τόσα χρόνια που πουλιώταν και σε τοπικά δισκοπωλεία από ανθρώπους που ήξεραν τουλάχιστον τι πουλάνε τι καταφέρανε?? Ε? Σας ρωτάω να μου απαντήσετε?? Γίνανε μήπως γνωστή μπάντα?? Τους αγάπησε μήπως ο κόσμος??? Τίποτα... Τώρα όμως ρε αχάριστοι που θα πουλιέται μόνο στα γολ μαρτ θα δείτε τι έχει να γίνει. Χαμός στο ίσιωμα. Μη τολμήσω και πω και στην ανηφόρα.

Απλά έχω την εντύπωση ότι μπερδεύτηκαν κάπου όσον αφορά στο ποιο είναι το κοινό τους και τι νοοτροπία έχει. Και με κάτι τέτοια βλέπω τον John Cusack και τον Jack Black να το κλείνουν το μαγαζί (High Fidelity, και καλά για τα τοπικά δισκοπωλεία..)

Ωστόσο, η φανταστική συντακτική ομάδα αυτού του θαυμάσιου μπλογκ, αποφάσισε να λύσει το μυστήριο. Όποιος μπορεί να φανταστεί το λόγο αυτούνού του πραγματος μπορει να στειλει ενα σχόλιο, ένα εμαιλ ένα τελεξ βρε αδερφε. Τα εκκατομύρια των απαντήσεων θα διαβαστούν από πεπειραμένους κομμάντος και αυτός με τη καλύτερη ιδεα θα βραβευτεί στο σύνταγμα και θα πάρει δωρο και μια αφίσα του Πλούταρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: